Nadya Jessica Ft Aksel Musik- Grajagan

14 July 2021

Nadya Jessica

Nadya Jessica - Kangen

03 April 2021

Nadya Jessica

Nadya Jessica - Sworo Aksel Musik

13 December 2021

AKSEL

Nadia jesika...impen impenen

14 December 2021

Ryan Oce

Nadya Jessica - Bojoku Nakal live

22 September 2021

AKSEL

NADYA JESICA ~YEN ING TAWANG ONO LINTANG KUWUNG WETAN

17 November 2021

KUWUNG WETAN STORY

Home