Suara mirip dhe pas4

08 September 2018

Gean Rasha

D'PASPOR - CINTA DALAM DOA

09 June 2020

BOB PROJECT

D'PASPOR PERGI

03 November 2011

Zsnsygnda

D'paspor Rinduku

20 December 2011

Ris23ify

Kunata pas 4 oreve e d erdhi dhe pastaj me tha

13 March 2022

DASMA SHQIPTARE 2017

D'PASPOR FULL ALBUM Lagu paling enak di dengar..

10 December 2021

Husny Danuarta

Babai im ma d erdhi nbrenda dhe pas 3 muajve

20 March 2022

DASMA SHQIPTARE 2017

New Syclon - Hidupku Sepi Tanpamu

10 October 2012

ascadamusik

Vjehrrit i doli gjumi dhe pastaj ma d erdhi

19 March 2022

DASMA SHQIPTARE 2017

Dua të të bëj të Lumtur - Më fal që isha aq xheloz

02 February 2019

Top Channel Albania

Home